Povestea lui Ben 10 si a omnitrix-ului

Povestea lui Ben 10

Ben 10 Cine nu a auzit inca de Ben Tennyson, este invitat inca de pe acum sa incerce pachetul de jocuri cu Ben 10 pe care l-am pregatit special pentru dumneavoastra. Este suficient sa apasati pe unul dintre linkurile postate aici pentru a intra in lumea lui Ben 10, posesorul lui Omnitrix (mai tarziu Ultimatrix si, apoi, noul Omnitrix), care ii ofera copilului in varsta de zece ani puterea extraordinara de a-si modifica codul genetic, in scopul de a se transforma in diferite creaturi extraterestre. La inceput, Ben se putea transforma doar in zece astfel de creaturi (seria originala si Alien Force), pentru ca mai tarziu sa deblocheze si altele, cu ajutorul carora, practic, poate scana ADN-ul inamicilor pe care ii intalneste pe parcurs.

La sfarsitul seriei originale, arsenalul sau include douazeci de creaturi, in timp ce lista completa numara in jur de 63 (Ben 10, Ben 10: Alien Force si Ben 10: Ultimate Alien; 72, daca e sa tinem cont si de formele Ultimate). In momentul incare Ben se transforma intr-un extraterestru, primeste toate caracteristicile creaturii, incluzand aici aspect, voce, abilitati unice si puteri speciale, cat si puncte forte sau, dimpotriva, punctele sale slabe.

Desi isi pastreaza personalitatea in cea mai mare parte, personaje cum ar fi Rath (debordand de agresivitate), Spidermonkey (comportament copilaresc) sau Big Chill ii afecteaza in mod evident instinctele. Doi dintre acesti extraterestri, este vorba despre Ghostfreak si Big Chill, chiar au reusit sa ii fure personalitatea lui Ben 10.

In majoritatea cazurilor, Ben 10 se foloseste de diferite forme extraterestre pentru a lupta, dar asta nu inseamna ca nu sunt ocazii cand eroul nostru trebuie sa se descurce pe cont propriu. Intr-un episod, s-a dat drept Bivalvan pentru a-l convinge pe P’andor sa mearga acasa si, desi nu a reusit acest lucru, Ben 10 a reusit sa il faca pe P’andor sa creada ca e Bivalvan.

Pentru a descoperi si alte secrete din arsenalul lui Ben Tennyson, aveti la dispozitie o multime de jocuri cu Ben 10 care va asteapta sa le incercati zilnic, indiferent de ora la care va gasiti in fata calculatorului dorind cateva momente de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *