Top 3 avantaje ale apartamentelor din complexul Maurer Residence Constanta

Complexul Maurer Residence Constanta a facut furori in randul celor care sunt in cautarea unei noi locuinte. Decizia de a va schimba locul in care ati convietuit pentru o perioada trebuie sa culmineze doar cu un loc mai bun. Aveti in vedere ca intotdeauna sa fiti in ascenciune din punct de vedere al calitatii vietii, iar acest lucru este inevitabil atunci cand vorbim despre Maurer Residence Constanta.

Apartamente complet finisate, diversitate si complexitate sunt doar cateva aspecte prin care putem descrie succint complexul. O data cu avantajele pe care Maurer Residence le-a adus in vietile noilor proprietari, a crescut semnificativ popularitatea ansamblului. Acest lucru este perfect normal, tinand cont ca ceea ce este calitativ si frumos place oricui.

Cele mai importante 3 avantaje ale complexului Maurer Residence Constanta

Cine nu si-ar dori un apartament nou, construit in tendinte actuale, care sa ii ofere tot confortul de care are nevoie? Mai cu seama, ca este si sigur si ofera o certitudine de durabilitate in timp. Pe langa acestea, iata alte 3 avantaje dupa care oamenii ”alearga” intotdeauna atunci cand sunt in cautarea unui noi apartament:

  • Locurile de parcare

Solutia inovativa prin care complexul Maurer Residence a venit in intampinarea clientilor este parcarea subterana. In fiecare vara se repeta aceeasi poveste dezastruoasa din punct de vedere termic atunci cand urcati in masina dupa o buna perioada in care aceasta a stat la soare. La polul opus este sezonul de iarna, cand nu va mai fi necesar sa deszapeziti masina pentru a putea circula.

Locurile de parcare au fost intotdeauna o problema in marile orase. Un apartament din complexul Maurer Residence nu este doar o noua locuinta, ci un nou stil de viata. Uitati de toate momentele in care v-ati enervat cautat un loc liber de parcare si de timpul petrecut in jurul blocului in speranta ca se va elibera vreunul!

  • Modalitatea de plata

Este drept ca pretul imobiliarelor a crescut semnificativ, comparativ cu ceilalti ani. Acest fapt nu trebuie sa va panicheze sau blocheze in a cauta cea mai buna locuinta pentru dumneavoastra si membrii familiei.

Maurer Residence ofera 3 posibile modalitati de plata: plata integrala, credite – ipotecar sau prima casa si programul de rate direct la dezvoltator in 3 transe. Fiecare modalitate este potrivita pentru o anumita categorie de persoane. Daca nu dispuneti de suma intreaga necesara achizitionarii unui imobil nou, tot ce trebuie sa faceti este sa discutati cu dezvoltatorul imobiliar despre o modalitate de finantare. Aceste modalitati pot fi negociate. Daca va doriti cu adevarat o locuinta noua, cu siguranta veti gasi o metoda potrivita prin care sa o achizitionati!

  • Constructii sigure

Apartamentele Maurer Residence sunt definitia lucrului realizat corect. Calitatea materialelor, precum si eforturile depuse in constructie, finisare si compartimentare sunt aspecte vizibile pe parcursul timpului. Clientii care au deja o buna perioada de timp intr-unul dintre complexurile Maurer considera ca este decizia care le-a imbunatatit semnificativ traiul.

Pe langa siguranta de care va veti bucura pe parcursul anilor, veti realiza, cu fiecare factura de utilitati, faptul ca exista o diferenta considerabila pe perioada sezonului rece. Acest fapt se datoreaza in principal materialelor calitative folosite in izolare si termo-izolare.

Suprafata si compartimentarea in complexul Maurer Residence: punctele forte ale apartamentelor

Exista cateva aspecte de care oamenii se intereseaza cu prioritate atunci cand vorbim despre achizitionarea unui nou apartament. Suprafata, pretul si compartimentarea ocupa locurile fruntase in interesul acestora.

De cele mai multe ori, persoanele tinere care nu si-au intemeiat inca o familie si nu considera ca au aceste planuri in viitorul apropiat, vor cauta spatiile mai mici. Este o alegere rezonabila, tinand cont de faptul ca fiecare persoana urmareste sa isi satisfaca nevoile individuale.

Pe de alta parte, cei care sunt la inceput de drum in cadrul unei familii sau cei care numarul membrilor de familie a crescut, vor cauta apartamente cu 3 sau chiar 4 camere. Pe langa numarul de camere, extrem de importanta este suprafata propriu-zisa, dar si compartimentarea.

Un apartament obisnuit poate avea  4 camere, insa suprafata sa fie cu mult mai mica decat un apartament din complexul Maurer Residence de 3 camere. In aceeasi masura, compartimentarea va face diferenta in ceea ce priveste spatiul disponibil.

Complexul se bucura de cea mai inovativa compartimentare si de cele mai noi tehnici prin care apartamentele castiga mult spatiu. La fel ca si adultii, copiii au nevoie de locul lor personal unde se pot juca in voie sau isi pot desfasura diverse activitati. De altfel, va trebui sa luati in calcul ca acestia vor creste, iar nevoia de a avea parte de intimitate se va mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *