Amintire

Amintire

Singurele seri pe care le petrecea la club erau vestite, venea îmbrăcată de cele mai multe ori cu rochii cu top din dantelă, nu voia să iasă în evidenţă, dar prin eleganța sa emana o stare de linişte şi zâmbetul ei strălucitor te ademenea să te uiţi numai la ea. În acele seri, Dix era în altă parte, cu băieţii la o bere, uitându-se la meci. Aşa se relaxa el.

Într-una dintre serile magice petrecute la club cu fetele, Alison păşi pe treptele de la intrarea în casă, puse piciorul drept peste dantela neagră care atingea pământul iar  piciorul îi alunecă. Neavând de ce să se sprijine căzu cu tibia exact de marginea scării, provocându-şi o hemoragie urâtă şi ruperea osului. Avusese noroc, pentru că în acel moment băieţii plecaseră şi o găsiseră leşinată pe jos. Unul dintre ei chemă repede salvarea. Doctorul vorbeşte: „Trebuie să stea trei săptămâni la pat, în ghips.”

După două săptămâni Alison era înnebunită, pentru că îi era „sete” de cumpărături şi nu ştia ce să facă, a intrat repede pe tabletă şi a căutat un site online de haine de damă şi a dat peste o mulţime de site-uri. Bucuroasă de aceste site-uri găsite, începe să-şi comande diverse oferte de cărți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *