Oxette Link 11X05-00484 – Ceas de dama placat cu aur roz de 18K

Ceas de dama placat cu aur roz de 18K
Noua colectie a brandului Oxette este intitulata Link si are in componenta sa un nou model de ceas, noul ceas dama OxetteLink 11X05-00484. Noua colectie de ceasuri dama Oxette este dedicata stilului fashion, o cunoscuta marca ce este apreciata in 25 de tari pentru designul inovativ al ceasurilor pe care le produce. Ceasurile lansate de brandul Oxette sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama.
Forma carcasei este rotunda, cadranulceasului denota eleganta datorita culorii albe si a indicatorilor sai de culoare rosegold, iar display-ul acestui ceas este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, un cristal mai putin rezistent ca sticla.Carcasa ceasului este de culoare rosegold, este un ceas dama placat cu aur rozde 18K, grosimea carcasei masoara 8 mm, iar latimea si inaltimea masoara 41 mm. Ceasul are baterie incorporata iar odata cu achizitionarea, urmeaza sa beneficiati instantaneu de doi ani de garantie.
Mecanismul ceasului este Quartz -Elvetian, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil placat cu aur roz,culoarea carcasei este rosegold cu influente nude, iar ceasul mai este dotat cuo rezistenta atmosferica de 3 ATM. Ceasul dama Oxette Link 11X05-00484 arecapacitatea de a suporta doar o interactiune nfinit de mica cu apa. Achizitionarea unui ceas quartz -elvetian este o decizie desteapta, iar aceasta este datorita rezistentei salela abraziune, ciobire, spargere sau zgariere.
Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta femeile care adorasa isi celebreze feminitatea prin intermediul unui ceas ce apartine stiluluifashion. Bratara ceasului dama Oxette Link11X05-00484 este compusa din otel inoxidabil, bratara a carui material esteplacat cu aur de 18 K. Bratara acestui ceas are o lungime de 180 mm, masoara olatime de 10 mm, iar culoarea bratarii este compusa dintr-o combinatie reusita intre culorile argintiu si rosegold. Inchiderea ceasului se face cu ajutorulunei catarame tip bijuterie, iar caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul secunde, afisajul ora si afisajul minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *