Despre imbracamintea de pe plaja

Am analizat pentru o buna bucata de timp mai multe costume de baie pentru ca nu mi-am dat seama de ce femeile aleg sa faca din acest tip de imbracaminte ceva din ce in ce mai minuscul. Nu am nimic impotriva cu asta, numai ca nu prea sunt de acord ca acest tip de costume sa fie promovate atat de excesiv deoarece femeile decente, care in mod normal ar prefera alt tip de imbracaminte de plaja, ar fi tentate sa se adapteze modei respective. Unele costume de baie mi se par mult prea porno pentru a fi purtate de o domnisoara. Barbatii nu cred ca ar mai putea fi atenti la prietenele lor atata timp cat vor fi inconjurati de fel si fel de femei cu costume minuscule.

Vara trecuta am trecut printr-o astfel de experienta. Am fost cu iubita mea la mare si nu puteam fi atent numai la ea. Nu dati vina pe mine, sunt adeptul ideei ca atata timp cat analizezi si o alta femeie nu inseamna neaparat ca vrei sa o inseli pe iubita ta cu acea femeie.

Marea este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de un concediu de vara. Spun asta din doua motive. Unul – pentru ca asa am fost invatat inca de mic copil. Ai mei ma duceau in fiecare vara de cel putin doua ori pe litoral, iar doi – trebuie sa ne bucuram de fiecare raza de Soare si totodata de caldura. Iar daca marea nu imbina aceste doua elemente, nu stiu ce ar putea face acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *