Care sunt culorile verii in materie de fashion?

culorile verii in materie de fashion
Ca femeie, intotdeauna te simti mult mai bine atunci cand porti haine care te pun in valoare si care, totodata sunt in concordanta cu ceea ce inseamna fashion in anotimpul in care te afli. De regula, vara este sezonul in care iti poti da frau imaginatiei si poti apela la culori indraznete.
Multe femei fug de anumite culori, doar pentru ca au idei gresite despre ele. Ei bine, in vara lui 2015 se poarta foarte mult galbenul, in primul rand. Stim toate ca este o culoare pretentioasa, dar daca te gandesti mai bine, o bluza simpla, galbena poate fi asortata destul de usor. Poti purta pantaloni scurti, o fustita, sandale sau pantofi. Galbenul iti ofera un look fresh, te fereste de razele solare mult mai mult decat ar face-o negrul, de exemplu si, in acelasi timp, vei constata ca si in revistele de fashion, galbenul este foarte promovat.

Ce alte culori ai putea purta, potrivit specialistilor de fashion? Verdele se incadreaza si el in tendintele de top cand vine vorba despre fashion. Mai exact, este vorba despre un verde crud, care te va intineri si care ii va face pe toti sa intoarca capul pe strada dupa tine. De asemenea, poti purta rosu aprins. Si aceasta culoare poate fi usor de asortat. Ai putea imbraca un compleu rosu, doar o bluza rosie sau doar o fusta rosie, de exemplu, pentru a complementa tinuta cu o alta culoare, mai putin aprinsa.

Nu in ultimul rand, albastrul se incadreaza si el in tendintele de fashiondin vara 2015. Te poti indrepta catre toate nuantele de albastru: de la albastru pal, pana la albastru bleumarin.

Daca vrei sa fii originala, ai putea imbina culorile enumerate mai sus. De exemplu, combinatia galben-albastru merge foarte bine, atata timp cat ai grija sa nu exagerezi in privinta modelelor. De preferat ar fi sa nu ai modele si pe fusta si pe bluza, pentru ca acest lucru ar deranja ochiul. Totodata, poti merge pe ideea de galben-verde, cu aceeasi precizare facuta anterior, in privinta modelelor.Nu este foarte greu sa-ti creezi o garderoba frumoasa, cu haine in care sa te simti bine si care totodata sa arate celorlalti ca stii ce se intampla in lumea fashion si nici nu ai nevoie neaparat de un stilist personal. Daca porti culorile enumerate mai sus si faci combinatii placute, decente, cu siguranta vei atrage privirile barbatilor, dar si a femeilor si vei fi mult mai increzatoare in fortele proprii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *