Mediul online este locul care ma dezvolta

gazduire web

Pentru ca imi place foarte mult tot ceea ce fac in mediul online, aleg mereu sa citesc cat mai multe articole despre ceea ce fac si prefer sa nu raman la acest nivel pentru foarte mult timp. Mi-am dorit mereu sa devin din ce in ce mai bun si nu ma voi opri niciodata din a creste intr-un mod pozitiv. Imi place foarte mult sa citesc, mai ales daca ceea ce citesc are legatura cu domeniul in care activez. De asemenea, sunt inscris si in mai multe forumuri si grupuri pe anumite retele de socializare in care oamenii vorbesc despre mediul online, despre blogging, despre anumite detalii tehnice, despre firme de gazduire web si alte lucruri de acest gen.

Inca un lucru foarte bun pe care imi place sa-l fac este de a testa cat mai multe lucruri pentru ca nu poti invata anumite lucruri daca nu incerci mai multe moduri si practici de a face ceva. Pentru ca sunt inconjurat de oameni cu acelasi pasiuni, vorbim despre ceea ce am incercat si astfel economisim foarte mult timp, ne perfectionam cat mai repede si invatam unii din greselile altora.

Am incercat de-a lungul celor 7 ani de cand sunt in mediul online mai multe nise si am ajuns la anumite concluzii. Acum ma consider o persoana mult mai organizata si calculata, am in cap foarte multe planuri pe care urmeaza sa le pun in aplicare atunci cand imi fac destul timp pentru acestea si imi doresc ca fiecare proiect al meu sa fie un real succes.

Daca stiti site-uri sau forumuri unde se vorbeste despre online, despre bloguri, despre site-uri, va rog sa-mi lasati cat mai multe link-uri in sectiunea de comentarii a acestui articol.

One thought on “Mediul online este locul care ma dezvolta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *