Despre detaliile tehnice in care nu trebuie sa intre un antreprenor

antreprenor

Nu mi-a placut niciodata sa lucrez pentru cineva, sa-mi poarte cineva grija mereu si sa ma critice. Am fost mereu o persoana mai libertina, o persoana caruia ii place sa-si faca singur planurile si sa nu depind de nimeni, asta pentru ca am avut o anumita educatie primita de la parintii mei satuli de foarte multi sefi si satuli de suportat fiecare moment mai putin placut venit din partea lor. O sa trag mereu sa ajung independent si sa-mi construiesc singur propria mea afacere, de aceea acum incerc sa invat cat mai multe lucruri din domeniul pe care il studiez si imi doresc sa devin cel mai bun si sa am o viata usoara.

Cand vine vorba de firme si de modul in care trebuie intretinuta aceasta, o sa contez mereu pe profesionisti, pe cei care se ocupa cu lucrurile mai tehnice dintr-o firma. Am ajuns la aceasta parere dupa o lunga perioada de analiza. Mi-am dat seama ca serviciile oferite de o firma de contabilitate precum Contello sunt cele mai bune pentru un antreprenor ce doreste sa se concentreze mai mult pe obiectivele pe care le ale de indeplinit alaturi de firma sa, nu sa se afunde in detalii tehnice greu de invatat.

Cand vine vorba de servicii de salarizare, ei sunt cel mai buni din domeniu, au o lista lunga cu obiective si cu facilitati pe care ti le ofera daca apelezi la ei, nu vad niciun motiv pentru care ai refuza suportul lor.

Un lider trebuie sa faca alte lucru, nu sa isi prinda „urechile” in detalii de acest gen pe care oricum nu le va intelege niciodata. Astfel, cu serviciile oferite de o firma de contabilitate, toate eventualele neplaceri care pot aparea din lipsa profesionalismului vor disparea in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *