Jucarii de exterior versus lumea virtuala

Jucarii de exterior
Traimintr-o societate incare tehnologia a pus stapanire pe tot ceea ce ne inconjoara. Copii din ziua deastazi vad joaca ca pe o activitate dependenta de Internet si de tot felul de aparate electronice. Copii din generatiile trecute, cei care se jucau in fata blocului cu mingea sau sareau sotron, au disparut de mult.
Mintile iscusite au gasit totusi o solutie. Parintii pot apela cu incredere la asa numitele jucarii de exterior pentru a reusi sa ii atraga atentia si sa ii capteze interesul celui mic cu privire la joaca in aer liber.
Nimeni nu s-ar fi gandit pana acum ca ar putea avea propria “groapa cu nisip” in curtea sa. Acum acest lucru este posibil cu ladita de nisip pentru cei mici disponibila indiferite forme amuzante, cum ar fi o broasca testoasa sau un peste. Avantajul acestei jucarii este ca nu ocupa mult loc si mai ales ca fiind prevazuta cucapac, poate fi inchisa pentru a proteja nisipul de intemperii si de animalutele curioase din curte sau ale vecinilor.
Uneori chiarsi o masuta din plastic frumos colorata cu doua scaune pe masura celor mici, potdeveni ideale pentru joaca in curte. Nu trebuie sa alegem neaparat jucarii de exterior sofisticate sau extrem de scumpe. Important este sa ii aratam copilului in ce modurise poate juca si sa il lasam mai ales pe el sa descopere fel si fel de intrebuintari.
Daca totusi vrem sa indeplinim visul oricarui copil, cea mai frumoasa jucarie de exterior ar fi probabil o piscina gonflabila incurtea exterioara. Zilele de vara ar fi mult mai interesante si de ce numai racoroase pentru toti membrii familiei, nu numai pentru cel mic! Astfel, veti reusi sa petreceti clipe de neuitat impreuna si mai ales sa il scoateti putin pe copilul dumneavoastra din spatiul virtual!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *