Un nou proiect – primul articol

primul articol

Nici nu stiu cum sa incep. Ma prezint cu numele de Work, mai multe nu vreau sa spun pentru ca nu vreau sa fac din acest blog unul personal. Activez in online de vreo 3 ani de zile, poate mai bine, nu am tinut evidenta. Detin mai multe bloguri, unele mai cunoscute, altele mai putin cunoscute. Imi place ideea de anonimat. Cert este ca am mai putini ani decat imi dati voi.

Vreau de la acest blog sa fie unul cat mai curat si atragator pentru cei care vor sa cumpere advertoriale, dar nu in ultimul rand, sa-mi fie de un real ajutor in promovarea celorlalte proiecte online pe care le detin. Am pornit pe blogspot pentru a nu mai avea grija hosting-ului si a domeniului, dar si pentru ca am vazut un caz care m-a inspirat si ma face sa cred ca se poate si pe subdomeniu gratuit.

O sa postez pe acest blog la un interval de o saptamana sau mai des, dar cert este ca nu o sa postez zilnic. Vor fi minim 4 articole pe luna, articole ce vor depasi 300 de cuvinte si nu vor avea foarte multe link-uri. Pana cand o sa consider ca blogul nu este copt, postarile vor fi fara link-uri. Blogul va fi cat mai simplu posibil, o sa-l promovez doar SEO, nu o sa ma folosesc de Social Media pentru ca nu urmaresc sa aduc trafic.

O sa tratez pe acest blog doar subiecte legate de online: o sa va povestesc experiente din viata mea de blogger, ponturi pentru o promovare mai buna, sugestii legate de bloguri, etc.

Pentru ca nu vreau trafic, am inchis si sectiunea de comentarii. Astfel o sa fiu scutit si de spam, sunt satul sa sterg sutele de comentarii spam de pe celelalte proiecte ale mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *