Hainele originale și cele contrafăcute

Hainele originale și cele contrafăcute
În ultimul timp putem vedea peste tot persoane care poartă tricouri sau alte articole vestimentare cu semnătura unor branduri mari, ale căror prețuri sunt foarte ridicate. Însă nutoate acele articole vestimentare sunt originale. Fabricarea de haine contrafăcute sau fake este un fenomen care a prins amploare tot mai mare înultimii ani.
Majoritatea produselor de acest gen sunt fabricate în țări precumTurcia. Majoritatea furnizorilor acestui tip de articole vestimentare își desfășoară activitatea în mediul online, vânzând tricouri, treninguri și pantofi sport. Replicile produselor marilor firme se pot achiziționa la prețuri infime față de cel al produselor originale, acest lucru încurajându-i pe cumpărători și umplând buzunarele celor care se ocupă cu vânzarea lor. Tot mai multă lume confundă articolele vestimentare originale cu cele fake deoarece acestea din urmă sunt destul de bine realizate.
În fiecare zi putem vedea pe stradă persoane ce poartă adidași contrafăcuți, poate crezând că aceștia sunt originali și bucurându-se de faptul ca i-au achiziționat la un preț foarte mic.Însă niciodată produsele fake nu vor avea calitatea și rezistența celororiginale, la fel ca și în cazul unor rochii de seara fashion. De exemplu o pereche de adidași cotrafăcuți nu va rezista mai mult de două sau trei luni, la fel cum un tricou fake se va deteriora în urma câtorva spălări.
Hainele online fake sunt un lucru deranjant deoarece din cauza lor nu se mai ține cont de calitatea unui articol vestimentar, ci doar de modul în care acesta arată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *